Apputveckling

Vi har över 10 års erfarenhet av apputveckling för både iPhone, iPad och Android. Vi bygger riktiga nativeappar. Det är både interna för affärsutveckling och administrativa uppgifter, men även publika appar som till exempel VIP Monkey, som används för att köpa biljetter och administrera entréer till nattklubbar, konserter och events.
Sedan 2016 har vi ansvarat för produktionsapparna bakom både Melodifestivalen och Eurovision Song Contest.
Tveka inte att höra med oss kring ditt app-projekt - vi har tekniska lösningar för det mesta och duktiga utvecklare som har lång erfarenhet.

Digitala kartor

Digital Wayfinding - Med vår egenutvecklade mjukvara har vi hjälpt Skandia Fastigheter med digitala kartor till köpcentrumen Frölunda torg i Göteborg och Väla i Helsingborg.
Kartorna står i specialtillverkade stativ inne på centrumen och är utvecklade för iPad OS, men kan även köras på Android.
Det finns även en modul som kan användas som webbversion, vilket också görs på centrumens hemsida.
Se webbversionen av kartan från Väla

Eurovision 2023

På uppdrag av BBC producerade vi produktionsappen till Eurovision Song Conntest 2023.
Mer info

Melodifestivalen

Vi har sedan 2016 ansvarat för den app som används bakom produktionen av Melodifestivalen. 
​Mer info

VIP Monkey

VIP Monkey är det nya sättet att köpa biljetter och administrera entréer till nattklubbar, konserter och events.
​https://www.vipmonkey.se/
asdasd

Eurovision 2022

Produktionsappen till Eurovision Song Contest 2022. Detta året var det Italien som var värdland och tävlingen avgjordes i Turin. Uppdraget kom från Italienska public service RAI.
​Mer info

Studentunderhållning

Appen för alla studenter i Göteborg! Här hittar man biljetter till de bästa studentfesterna! Köp med 3 klick och betala med swish. Biljetten landar direkt i mobilen som QR-kod. Produktionen utfördes på uppdrag av VIP Monkey.

Shippax

App till Shippax som årligen håller en internationell konferens för rederibranschen. I appen finnns alla scheman, aktiviteter och all annan info som deltagarna behöver.