ESC2022

Shine Event - en app för evenemang och kommunikation

Personalhandbok för företag, mässor, turnéer, kundklubbar och evenemang
Shine Event är en appbaserad mobil kommunikationsplattform för stora och små organisationer. Den är perfekt som digital personalhandbok för evenemang, konferenser, mässor eller som ett internt kommunikationsverktyg för företag. Det går även att använda systemet som en kundklubb där erbjudanden och info skickas till olika kundgrupper via pushnotiser. Som administratör kan du publicera kalendrar, tidsscheman, bilder, text, filer som MS Office-dokument, PDF-filer, videor till dina appanvändare som får all information beroende på deras roll i organisationen. Med hjälp av en lättanvänd behörighetsmodul kan du skapa grupper av användare och tilldela olika läsbehörigheter.
Du kan kommunicera direkt med hela eller delar av din organisation med pushnotiser som skickas ut i realtid. Dessa kan sedan länkas till specifikt innehåll i appen som nås med ett enda klick.

In English

Läs storyn bakom Eurovision

Boka en demo idag
 

Funktioner

DELA ÅTKOMST
Användare i din organisation kommer att få en aktiveringskod från dig som ägare. Denna aktivering används för att skapa ett konto och är även kopplad till en eller flera grupptillhörighet som styr vad användaren ska kunna komma åt.
Detta innebär att du kan dela specifikt innehåll med specifika grupper av användare.
Exempel på användningsområde: Dela in konferensdeltagare eller personal i olika grupper för att sen kunna styra vilken info de olika grupperna får.

DELA INNEHÅLL
Publicera innehåll som text, bilder, MS Office-dokument, PDF-filer, videor och mer.
Exempel på användningsområde: Publicera specifik info riktad mot olika användargrupper.

DELA SCHEMAN
Skapa och publicera enkla eller avancerade scheman. Ett schema kan sträcka sig över veckor, månader och år men också vara mycket detaljerat ner till timme och minut och även innehålla olika tidsluckor som har olika läsbehörighet beroende på vilken grupp användaren tillhör.
Exempel på användningsområde: Skapa dagliga scheman ner på minutnivå som kommunicerar när och var en särskild grupp skall samlas, arbeta eller konferera.

DELA KARTOR
Skapa och dela Google Maps med flera nålar och platser. Kartor kan länka till den ursprungliga versionen av Google Maps för att göra det möjligt att aktivera navigeringsfunktioner.
Exempel på användningsområde: Skapa Googlemaps som visar en eller flera "points of interest". Dessutom kan man koppla alla "pins" vidare till navigation.

SKICKA PUSHNOTISER
Skapa och skicka push-meddelanden!
Du kan kommunicera direkt med hela eller delar av din organisation med pushnotiser som skickas ut i realtid. Dessa kan sedan länkas till specifikt innehåll i appen som nås med ett enda klick.
Exempel på användningsområde: Meddela en särskild grupp av konferensdeltagare, personal eller liknande om till exempel tidsändringar i scheman. Man kan även skicka med länkar till webbplatser eller filer.


WEBBASERAD ADMIN
Systemet innehåller ett webbaserat CMS-system där du kan administrera allt innehåll i realtid.

Kommunicera i realtid

En av produktens främsta fördelar är att du snabbt får aktuell information, eftersom vår pushnotismodul stödjer sändning till olika behörighetsgrupper. Rätt personer får information vid rätt tidpunkt.
/Dag Söderlund, senior projektledare

Allt började med Eurovision

För nästan 10 år sedan producerade vi den första versionen för Eurovision Song Contest. Sedan dess har vi hjälpt alla värdländer med kommunikation, men vi har även kunder för denna produkt som är väldigt små, cirka 70 personer minst och 5 000 personer som mest.

Kontakta mig för demo
Tel: +46709459908
Mail: robert@shinedigital.se
/Robert Nilsson - CEO

Kunder till denna produkt

   
BBC - British Broadcasting Corporation
Melodifestivalen
Eurovision Song Contest
SVT - Swedish Public Television
SR - Swedish Public Service Radio
Musikhjälpen
Radiotelevisione Italiana
Rádio e Televisão de Portugal
Public Broadcasting Company of Ukraine
Dutch Broadcasting Foundation
Shippax Ferry Conference