SEO och analys med GA4

Sökmotoroptimering / SEO

Vi erbjuder Sökmotoroptimering som följer Googles riktlinjer.
SEO handlar om att göra din webbplats synlig och attraktiv för sökmotorer som Google. Genom att använda olika SEO-strategier kan du öka chansen att din webbplats rankas högre i sökresultaten när någon söker efter relevanta termer eller fraser. Det innebär att din webbplats får mer synlighet och därmed ökar chansen att locka besökare som är intresserade av det du erbjuder. Med en effektiv SEO-strategi kan du inte bara öka trafiken till din webbplats, utan också bygga varumärkesmedvetenhet och öka försäljningen genom att attrahera kvalificerade besökare som är redo att agera.
Vi erbjuder senior kompetens inom området även om du har en webbplats som inte vi har producerat. Vi är vana vid de flesta olika webbplattformar som finns på marknaden och kan lägga upp en strategi som svarar mot dina målsättningar.
 

Analys med Google Analytics 4 (GA4)

Upptäck kraften i Google Analytics 4 (GA4) – den ultimata lösningen för att förstå och optimera din webbplats eller app. Med GA4 får du djupgående insikter i användarbeteenden, kundresor och konverteringar i realtid. Genom avancerad maskininlärning ger GA4 dig förutsägelser om framtida affärsresultat och hjälper dig att fatta datadrivna beslut för att maximera din digitala närvaro. Oavsett om du är en e-handelsbutik, driver en app eller arbetar. som marknadsförare, ger GA4 dig verktygen du behöver för att skapa en framgångsrik digital strategi och öka din lönsamhet.  Vi har gedigen seniorkompetens inom området och kan hjälpa dig och din organisation med lyckade resultat.
 

Vi börjar med en förstudie

För att skapa rätt förutsättningar börjar vi alltid med en förstudie av nuläget. Den kan oftast göras på någon eller några dagar och syftar till att ta reda på förutsättningarna kring teknik, innehåll, målsättningar och tidsramar. Att bygga upp en seriös SEO-strategi innebär alltid att ha rätt förväntningar kring tidsaspekten innan resultaten kommer men även att det kräver att man vänder på varenda sten för att både följa sökmotorernas officiella riktlinjer och regelverk. Först då lyckas man.

Kontakta oss idag för ett förutsättningslöst möte: hello@shinedigital.se eller ring +46709459908

Senior kompetens

Vi erbjuder hög nivå av senior kompetens inom både SEO och Google Analytics 4, där våra medarbetare inleder projektet med en grundläggande analys av nuläget. Därefter dras en strategi upp som syftar till att nå målsättningarna att öka synligheten i sökmotorerna men även öka förståelsen för hur ditt trafikmönster ser ut och kan påverkas.
Kontakta oss idag för ett förutsättningslöst möte: hello@shinedigital.se eller ring +46709459908