Vår story

In English
Vi grundades i Falkenberg 1999. Tidigare var vi kända under namnet Cityweb, men efter namnbytet 2022 heter vi Shine Digital, men vi är egentligen samma företag, likt vår vision. 

Det som började under förra årtusendet, som en design- och webbbyrå, har utvecklats till både ett konsultbolag inom internetbaserade applikationer och integrationer, men även till ett produktföretag där vi huvudsakligen har tre produkter: Shine Event, Shine Maps och Shine CMS.

Våra kunder varierar från små lokala företag till multinationella företag. Vi gör appar för event med behov av schemaläggning, kommunikation, event marknadsföring och biljettbutiker med integrationer till affärssystem och betalningsleverantörer. Ena dagen levererar vi en enkel webbsajt till en lokal restaurang och nästa är det en specialbyggd hemsida för ett av Sveriges största företag inom sitt segment. 

Vårt drömteam i Halmstad arbetar med den senaste tekniken och projektarbetsflödena i det dagliga arbetet med appar, design, webbfrontend och backend-projekt. Hör gärna av er till oss på hello@shinedigital.se om det är något vi kan hjälpa till med!